LLAVORS I LLEGUMS

Descobreix totes les varietats de llegums i llavors disponibles en el nostre catàleg. Disposem de: Mongetes, Sesamos, Quinoes, Arrossos, Cigrons, etc. Procedents de productors compromesos amb el medi ambient, l'agricultura ecològica i sostenible.

LLAVORS DE CARABASSA

El sabor de les llavors de carabassa és insuperable. Gràcies a la seva composició i a les seves propietats, les pipes o llavors de auyama o carabassa pot aportar-nos millores en la nostra salut. Són riques en antioxidants que protegeixen les nostres cèl·lules dels danys que causen patologies.

LLAVORS DE LLI

Les llavors de lli són una gran font de fibra i proteïnes d'origen vegetal. Són riques en greixos saludables i omega-3, minerals com el magnesi, calci, ferro, potassi, manganès i sodi i de vitamines del grup B i C. Milloren la funció cardíaca i redueixen la pressió arterial.

CIGRONS

Aquest llegum és considerat un aliment molt ric nutricionalment, apta per a tota mena de persones. És una font destacable en hidrats de carboni d'absorció lenta, que produeixen una assimilació gradual de la glucosa i generen una energia constant.

OPCIONS DE PACKAGING

Tots els productes d'aquest catàleg poden ser en comercialitzats en diferents formats, des de 35g a 5kg en plàstic i paper, o a granel en formats de 10kg-*1000kg. Es pot triar tots els tipus existents d'envàs, coixinet, doy-pack, 4 soldadures etc. Per a la seva conservació utilitzem nitrogen, en el cas d'alguns deshidratats els pasteuritzem.

Menjar llavors i llegums aporta molts beneficis a la teva salut i pots usar-les en la cuina de moltes formes

TOTS ELS PRODUCTES

FRUTOS SECOS Y DESHIDRATADOS

FRUITA SECA I DESHIDRATATS

SEMILLAS Y LEGUMBRES

LLAVORS I LLEGUMS

AZÚCARES Y EDULCORANTES

SUCRES I EDULCORANTS

CAFÉS Y SOLUBLES

CAFÈS I SOLUBLES

CREMAS DE FRUTOS SECOS Y SEMILLAS

CREMES DE FRUITA SECA I LLAVORS

CONTACTE

Telèfon: +34 977 84 61 52
Fax: +34 977 76 05 22

Email: cavalle2@fruits-pano.com

C/ Levante 26-27
Pol. Ind. Roques Roges
E43460 - ALCOVER
DE DILLUNS A DIVENDRES
8h a 18h