Agricultura ecològica

La agricultura ecológica, también denominada biológica u orgánica, es un sistema de producción y elaboración de productos agrarios naturales. El principal objetivo es la obtención de alimentos de máxima calidad.L'agricultura ecològica, també denominada biològica o orgànica, és un sistema de producció i elaboració de productes agraris naturals. El principal objectiu és l'obtenció d'aliments de màxima qualitat.

Les tècniques utilitzades són respectuoses amb el medi ambient i amb les persones pel que restringeixen l'ús de productes químics de síntesis (hormones, herbicides, fertilitzants, plaguicides, etc.).

EL DE
TOTA LA VIDA

L'agricultura ecològica no és una moda ni una modernitat, és el tipus d'agricultura que s'ha realitzat des de fa milers d'anys, fins aproximadament els anys 50-60 de segle passat. És la manera de conrear els aliments que ha acompanyat a la humanitat pràcticament durant tota la seva vida.

EL FONAMENTAL

L'agricultura ecològica es fonamenta en una cosa molt simple, els humans portem en la terra milions d'anys, i durant aquest temps hem estat en contacte, respirant, menjant i bevent una sèrie de productes alimentosos que el nostre organisme assimila sense cap problema i amb tota normalitat.

SENSE QUÍMICS
NI RESIDUS

Per contra, els aliments obtinguts a partir de l'agricultura convencional poden contenir quantitats residuals dels productes químics de síntesis utilitzats durant la seva producció i elaboració. La metabolització d'aquests productes en el nostre cos no sempre és coneguda i planteja dubtes que no han de menysprear-se. L'Agricultura Ecològica és l'única que garanteix productes sans i naturals, lliures de totes aquestes substàncies noves que ens poden produir unes certes malalties i al·lèrgies.

CONTACTE

Telèfon: +34 977 84 61 52
Fax: +34 977 76 05 22

Email: cavalle2@fruits-pano.com

C/ Levante 26-27
Pol. Ind. Roques Roges
E43460 - ALCOVER
DE DILLUNS A DIVENDRES
8h a 18h